Evenimente:

In curand.

- Descarca regulamentul de joc
- Descarca angajament cupa
- Regulamentul intern

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati folosind datele din pagina noastra de contact.
Campionat

In curand.

Competitii intre abonatii terenului

In curand.

Alte intreceri sportive

La cerere.

Primul teren sintetic acoperit de fotbal din Cluj-Napoca - in incinta hipermarketului CORA

De cate ori v-ati facut programare la terenurile de fotbal din Cluj si nu ati respectat-o sau ati fost nevoiti sa o anulati pentru ca echipa adversa sau chiar coechipierii dumneavoastra invocau ploaia, ninsoarea, temperatura prea scazuta sau chiar caldura insuportabila de la ora jocului?

Stim! De multe ori!!! Am fost si noi in acesta situatie!.. Pornind de la toate acestea ne-am gandit ca ar fi binevenit sa acoperim un astfel de teren de fotbal si in Cluj-Napoca. SC OFFSIDE CONSULTING SRL va ofera acum posibilitatea de a juca fotbal pe teren sintetic acoperit, primul de acest gen din Cluj Napoca.

Indiferent de anotimp sau conditiile meteo veti putea juca fotbal iar apoi sa va faceti cumparaturile de la hipermarketul CORA. Terenul este acoperit cu structura metalica si prelata iar suprafata de joc este gazon sintetic de 55 mm. Iarna va fi inchis si incalzit cu aeroterme de caldura pentru a mentine o temperatura de 10-16 grade.

Vara prelata se va ridica pana la inaltimea de 3 m pentru a nu aparea fenomenul de condens. In plus, vom monta vaporizatoare de apa rece care vor mentine temperatura din interiorul terenului scazuta si astfel placerea de a juca va creste. Terenul este dotat cu instalatie de nocturna cu 16 proiectoare de 400w.

NOTA: pentru orice reclamatie, sugestie sau nemultumiri de orice natura (servicii, curatenie, etc) va rugam sa ne contactati la telefon 0740 474127 sau email: offsideconsulting@yahoo.com vom face toate eforturile sa va rezolvam nemultumirile si sa va pastram ca si clienti. Sunteti cel mai important "JUCATOR DIN ECHIPA NOASTRA!".

Top ^